Kalandra fel!

Lemonhope (Reményke)

2015. január 26. - Farting Squirrel

A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.
A cikk még nem teljes, tartalmaz hiányosságokat.

lemonhope.png

Lemonhope, magyarul Citromremény (teljes neve: Badlemonnohope (Rosszcitromnincsremény)), a magyar szinkronban Reményke egy Citrom gyermek, aki a Citrom kastélyban volt fogva tartva. Reményke először a "Too Old"-ban (Túl felnőtt) jelent meg, amelyben megmenekült Citrom gróftól, Buborék hercegnő, Finn és a Citrom emberek segítségével. Végül visszatér a kastélyba, hogy felszabadítsa az embereket uralkodójuk elnyomása alól, de nem sokkal később el is megy, hogy szabadon éljen.

Megjelenés

Lemonhope egy kicsi, kövér Citrom gyermek, göndör, sárga hajjal, és nagy, kerek szemekkel. Mikor megtalálták a fürdőben, a Citrom kastélyban, Reménykén egy rongyos, fehér póló volt, és egy sokkoló-nyakörv. Megmenekülése után Buborékhercegnő adott neki tiszta ruhát. Bár később ezeket elhagyja, és úgy dönt, meztelenül él tovább.

Sok-sok évvel később (feltételezhetően legalább 1000 évvel - "Majd visszajövök, ha meguntam a szabadságot. Viszlát ezer év múlva, azt hiszem.") Reményke már egy öreg citromnak tűnik, haja pedig hosszú fonatokból áll. A mellkasára van erősítve egy kerek folyadéktartály, ami egy holografikus páncélt vetít a teste köré.

Származás

Lemonhope-ot valószínűleg a gróf és az ikertestvére keltette életre, miután megszerezték Buborék hercegnőtől az életre keltő képletet. Reménykével rosszul bánt a gróf, még a kastély többi lakójához képest is. Valószínűleg azért, mert tehetséges volt hárfázásban, aminek a hangja kellemetlen és potenciálisan halálos volt a grófnak. Egyszer be is zárta egy mosószobába, hogy ne hallja a hárfa hangját.

forrás: adventuretime.wikia.com

A bejegyzés trackback címe:

https://adventuretime.blog.hu/api/trackback/id/tr987113091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása