Kalandra fel!

Scientific Parasite (Tudományos parazita)

2015. január 02. - Farting Squirrel

A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.

A Tudományos paraziták lények egy csoportja Ooo földjén, amik az intelligens agy hullámaiból táplálkoznak. Ezért lehet rájuk bukkanni orvosok és tudósok - mint pl. Buborék hercegnő és Doktor hercegnő - zsebében. Ezek a paraziták többféle képpen és színben megjelennek, néha adott állatokként.

A Tudományos paraziták léteztek a Gomba háború előtt is, mivel Simon Petrikov (Jégkirály) zsebében is van egy.

Mikor Finn orvosnak adja ki magát, két Tudományos parazitája is van. Valószínűleg azért, mert a paraziták már benne voltak az orvos köpenyében, egy okos emberre várva. De az is lehetséges, hogy Finn okosabb, mint amilyennek tűnik. Azonban a Tudományos paraziták képtelenek lehetnek meghatározni, hogy ki bocsát ki intelligens agyhullámokat, és egyszerűen csak feltételezik, hogy az orvosok okosak. Bár ez eléggé valószínűtlen, de Finn szándékosan is odatehette őket. Valamint, ismeretlen okból, Jake-nek a szerszámos övén is van egy parazita a "Slow Love"-ban (Csigaszerelem).

Volt egy Tudományos parazita Simon zsebében a "Simon & Marcy" című epizódban, és úgy tűnt, vannak érzelmei; ideges lett, miután Simon hóval legyőzte a lényeket.

forrás: adventuretime.wikia.com

A bejegyzés trackback címe:

https://adventuretime.blog.hu/api/trackback/id/tr697033337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása