Kalandra fel!

Adventure Time - Kalandra fel!

2014. augusztus 23. - Farting Squirrel

A Kalandra fel! (Adventure Time) egy amerikai rajzfilmsorozat, amely a Cartoon Network Studios és a Frederator Studios koprodukicójában készült, megalkotója Pendleton Ward. A sorozat pilot (bemutató) epizódja hivatalosan 2008 december 7-én került vetítésre a Nickelodeon csatornán, azonban már 2007-ben felkerült az internetre, és vírusként terjedt. Később a Cartoon Network megvette a licenszet, majd a sorozat első részét 2010. április 5-én vetítették az amerikai Cartoon Network csatornán. (Magyarországon csak 2011. május 6. óta vetítik.) Azóta a sorozat hatalmas sikert aratott, videojáték és képregény is készült belőle.

A sorozat két főhőse Finn, az ember és Jake, a varázskutya, akik Ooo földjén kalandoznak, kincsek és szörnyek után kutatva. Így elsőre lehet, hogy nem valami fantáziadús, de ha valaki jobban elmélyül benne, rájön, hogy sokkal több van benne vicces kalandozásoknál. A sorozat egy remek háttértörténetre épül, amelyről a sorozat előrehaladtával egyre több utalást láthatunk/hallhatunk. A sorozat részei kapcsolódnak egymáshoz, azaz nem csak random történeteket kapunk minden részben. Szinte a legkisebb részletek változását is nyomon követhetjük, ha eléggé figyelünk. És persze mindemellett - amiért először megszerettem az AT-t - vicces és hangulatos.

Hamarosan bemutatjuk, hogy szerintünk miért az AT a legjobb rajzfilmsorozat; megmutatjuk a világát, a cselekményt, a karaktereket és mindent, amit tudni szeretnétek róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://adventuretime.blog.hu/api/trackback/id/tr956626877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása