Kalandra fel!

Tree Fort (Faerőd)

2014. október 09. - Farting Squirrel

A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.
A cikk még nem teljes, tartalmaz hiányosságokat

tree fort.jpg

 

A Faerőd/Faház (Tree Fort) szolgál Finn, Jake, Shelby, BMO (Zizgő),
CMO és Neptr - Never Ending Pie Throwing Robot (MéTeR - Megállíthatatlan Tortadobáló Robot) otthonául, valamint egyfajta "helyőrség"-ként is Cukorország (Candy Kingdom) peremén. Korábban Marceline lakta, amint ez kiderül az "Evicted!" (Földönfutók) című epizódból. Az erődben van egy nappali, egy hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, padlás, tárolóbarlang/garázs (ami látható a "What Is Life?" (Mit ér egy élet?) című részben), egy rejtekhely (ami látható a "Dad's Dungeon" (Útvesztő) című epizódban), valamint a fán kívül egy tavacska, egy kút és egy csirkeól.

A fa

A fa maga egy fűzfaféle lehet, valószínűleg szomorú fűz. Teljesen üreges. A fatörzs belülről teljesen be van borítva deszkákkal. A távoli jövőben (valószínűleg kb. 1000 évvel később) a fa hatalmasra, a felhők szintjéig megnő, ahogy ezt láthattuk a "Lemonhope Part 2" című epizódban. A "Little Brother" eseményei után a fa színe megváltozik és kivirágzik.

Bejárat/Kincses terem

A Faerőd bejárata kincsekkel van teli, amiket Finn és Jake kalandozásaik során gyűjtöttek össze. A sok halomnyi kincs nélkül ez csak egy üres szoba lenne, az egyik végén a bejárati ajtóval, a másikon pedig egy létrával, ami felvezet a fűzfa üreges belsejébe. A kincsek között találhatunk régi TV-ket, VHS kazettákat, egy monociklit, egy NES-t (Nintendo Entertainment System), kiegészítve néhány játékkal, egy gumikacsát, sok aranyat, egy karddal átszúrt koponyát és még sok más szokatlan dolgot, amit a páros kalandozásai alatt szedett össze.

A "Furniture & Meat"-ben Finn és Jake elkölti az összes kincset, ami a kincses teremben van. Pontosabban egy részét elköltik, a többit pedig Wildberry Princess olvasztja be. A kincses terem most teljesen üres, egy arany érmét, amit Finn talál az epizód végén, és két fényképet, amit Jake talál az "Ocarina" című részben.

forrás: adventuretime.wikia.com, flickr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://adventuretime.blog.hu/api/trackback/id/tr266773671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása