Kalandra fel!

Neptr (MéTeR)

2014. november 24. - MasterOfPapesz

A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.

Neptr (N.E.P.T.R. = Never Ending Pie Thrower Robot; a magyar változatban "MéTeR", Megállíthatatlan Tortadobáló Robot) egy tortadobáló robot, amelyet Finn készít, hogy Jake-et szívassa vele. Először a "Mit ér egy élet?" (What is Life?) c. részben szerepel. Finnt nevezi "Alkotónak".

Megjelenés

Neptr ragasztószalaggal összeragasztott szemét darabokból készült. Egy elektromos sütőből, egy leveskonzervből, egy nyomtatott áramkörből, egy hangvillából, kábelekből, és kis lánctalpakból áll össze. Utóbbi valószínűleg egy játékszer darabja. Finn a leveskonzervre rajzolt arcot, viszont az oldalán lévő bigyókból lett az arca, miután életre kelt.

Képességek

Fő képessége, hogy a sütője segítségével kifogyhatatlanul termel pitét, amit aztán másokra lő ki. Igen intelligens. Képes tűzálló ruhákat készíteni (ld.: Hot to the Touch/Fellángolás) és bizonyos fokig irányítani azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://adventuretime.blog.hu/api/trackback/id/tr266773735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása