Kalandra fel!

Snail (Csiga)

2015. január 04. - Farting Squirrel

A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.
A cikk még nem teljes, tartalmaz hiányosságokat.

A Csiga egy rejtett karakter a Kalandra fel! minden epizódjában (beleértve a pilot epizódot és a "Food Chain" címűt). Általában csak integet. Egy rendszeresen megjelenő poén.

A "Mortal Folly" (A varázspulóver) című részben a Lich (Démon) megszállja a Csigát, és arra használja, hogy kiszabadítsa magát a borostyánbörtönéből. Később, a "Mortal Recoil"-ban (Én vagy nem én?) újból megszállja, miután Buborékhercegnő felszabadul irányítása alól.

A Lich

Míg az elején csak egy rendszeres poén volt, a Csiga később a történet szerves részévé vált, miután kiszabadította a Lich-et a "Mortal Folly"-ban. A Csiga előbújik Finn táskájából, hogy integessen  a nézőknek, de aztán a Lich irányítása alá kerül, és a fejével betöri a borostyánt, ahová a Lich be van zárva. Megjelenik majd a "Mortal Recoil" végén, és még egyszer a "The Lich" (A démon) elején, a Lich által irányítva. Az Adventure Time képregényben bemászik a Lich táskájába, még mindig az irányítása alatt, majd kijön nomrálisan, sértetlenül.

Az "In Your Footsteps" (Finn nyomdokaiban) című epizódban a Csiga először szólal meg, mikor megszerzi az Enchiridiont. Továbbra is szerepel a későbbi epizódokban, de (ha közelebbről megnézzük) látszik, hogy még zöld szemei vannak, és gonosz arckifejezése.

A "The Lich"-ben a Lich felhagy a testcserélgetéssel, amikor is az elhunyt Billy-nek a testébe költözik. Ez után a Csigán már semmi jel nem utal arra, hogy meg lenne szálva, amint ez ki is derült az "Up a Tree"-ben (Fel a fára).

A bejegyzés trackback címe:

https://adventuretime.blog.hu/api/trackback/id/tr337033493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása